Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Friedhelm Glandorf vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 88.68 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 88.68 punten ten opzichte van friedhelm Glandorf. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en friedhelm Glandorf.

Met een verschil van 67.98 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van friedhelm Glandorf in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Friedhelm Glandorf 99.27 Punten

friedhelm Glandorf scoort 99.27 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 84.33 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 84.33 punten in relatie tot friedhelm Glandorf in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 14.94 punten scoort friedhelm Glandorf beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 49.29 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 49.29 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot friedhelm Glandorf. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en friedhelm Glandorf zijn.
Met een verschil van 18.09 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan friedhelm Glandorf op Liefdes en Relatie gebied dan friedhelm Glandorf.
Bekijk ook de Combats tussen: