Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Froukje Jansen Baarn vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 25.01 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 25.01 punten in relatie tot Froukje Jansen Baarn in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Gerard Van IJsselmuiden en Froukje Jansen Baarn zijn.

Met een verschil van 14.04 punten scoort Froukje Jansen Baarn beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Froukje Jansen Baarn 97.74 Punten

Froukje Jansen Baarn scoort 97.74 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 54.79 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 54.79 punten in relatie tot Froukje Jansen Baarn in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 42.95 punten is Froukje Jansen Baarn ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 76.56 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Froukje Jansen Baarn. Gerard Van IJsselmuiden scoort 76.56 punten in relatie tot Froukje Jansen Baarn in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 51.7 punten heeft Froukje Jansen Baarn ruim verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: