Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gabriella In Sicilie vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 32.86 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 32.86 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gabriella In sicilie. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Patricia IJsseldijk en Gabriella In sicilie zijn.

Met een verschil van 46.86 punten is Gabriella In sicilie de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gabriella In sicilie de leiding geeft over Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Gabriella In Sicilie 9.01 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gabriella In sicilie 9.01 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 9.01 punten behoorlijk laag.

Patricia Ijsseldijk 43.88 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 43.88 punten in relatie tot Gabriella In sicilie in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 34.87 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Gabriella In sicilie de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 2.05 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Patricia IJsseldijk 2.05 punten in relatie tot Gabriella In sicilie. 2.05 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Gabriella In sicilie zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 73.51 punten heeft Gabriella In sicilie met gemak gewonnen van Patricia IJsseldijk in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: