Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gabriella Uit Sicilie vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 87.99 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Patricia IJsseldijk 87.99 punten ten opzichte van Gabriella Uit sicilie. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Patricia IJsseldijk en Gabriella Uit sicilie.

Met 0.84999999999999 punten verschil scoort Patricia IJsseldijk net iets beter dan Gabriella Uit sicilie in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gabriella Uit Sicilie 6.72 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gabriella Uit sicilie 6.72 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 6.72 punten behoorlijk laag.

Patricia Ijsseldijk 47.22 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 47.22 punten in relatie tot Gabriella Uit sicilie in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 40.5 punten is Patricia IJsseldijk ten opzichte van Gabriella Uit sicilie de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 55.5 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Patricia IJsseldijk 55.5 punten in relatie tot Gabriella Uit sicilie. De aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Gabriella Uit sicilie is sterk.
Met een verschil van 38.67 punten is Gabriella Uit sicilie de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: