Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Ganga Sedar vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 97.41 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Patricia IJsseldijk 97.41 punten ten opzichte van Ganga sedar. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Patricia IJsseldijk en Ganga sedar.

Met een verschil van 41.57 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Ganga sedar de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Patricia IJsseldijk de leiding geeft over Ganga sedar.
Persoonlijke Vaardigheden

Ganga Sedar 94.16 Punten

Ganga sedar scoort 94.16 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 13.66 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 13.66 punten in relatie tot Ganga sedar. Het aantal van 13.66 punten redelijk laag.

Met een verschil van 80.5 punten wint Ganga sedar met gemak van Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 18.59 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 18.59 punten in relatie tot Ganga sedar op Liefdes en Relatie gebied. 18.59 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Ganga sedar zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 74.79 punten heeft Ganga sedar met gemak gewonnen van Patricia IJsseldijk in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: