Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gaoudi Hamida vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 28.28 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 28.28 punten in relatie tot gaoudi Hamida in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Gerard Van IJsselmuiden en gaoudi Hamida zijn.

Met een verschil van 63.53 punten heeft gaoudi Hamida duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gaoudi Hamida 3.02 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort gaoudi Hamida 3.02 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 3.02 punten behoorlijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 32.14 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 32.14 punten in relatie tot gaoudi Hamida in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 29.12 punten scoort gaoudi Hamida slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 14.27 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 14.27 punten in relatie tot gaoudi Hamida op Liefdes en Relatie gebied. 14.27 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en gaoudi Hamida zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 54.67 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden ruim verloren van gaoudi Hamida in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: