Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gaoudi Mohamed Said vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 84 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 84 punten ten opzichte van gaoudi Mohamed Said. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en gaoudi Mohamed Said.

In de Werk en Geld categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met ruim 81.39 punten heeft gewonnnen van gaoudi Mohamed Said.
Persoonlijke Vaardigheden

Gaoudi Mohamed Said 69.07 Punten

gaoudi Mohamed Said scoort 69.07 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 63.22 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 63.22 punten in relatie tot gaoudi Mohamed Said in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 5.85 punten verschil scoort gaoudi Mohamed Said net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 11.5 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 11.5 punten in relatie tot gaoudi Mohamed Said op Liefdes en Relatie gebied. 11.5 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en gaoudi Mohamed Said zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 30.32 punten is gaoudi Mohamed Said de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: