Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Geer Hubers Vu vs Gonny En Rudi Ijssennagger
Werk & Geld

Gonny En Rudi Ijssennagger 68.72 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gonny en Rudi IJssennagger en geer Hubers Vu op financiel gebied. Gonny en Rudi IJssennagger scoort 68.72 punten in relatie tot geer Hubers Vu in de categorie Werk en Geld.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gonny en Rudi IJssennagger de leiding geeft over geer Hubers Vu. Met een verschil van 43.14 punten is Gonny en Rudi IJssennagger de ten opzicht van geer Hubers Vu de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Geer Hubers Vu 49.5 Punten

geer Hubers Vu scoort 49.5 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gonny En Rudi Ijssennagger 0.27 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 0.27 punten in relatie tot geer Hubers Vu. Het aantal van 0.27 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 49.23 punten is geer Hubers Vu ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gonny En Rudi Ijssennagger 4.29 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort Gonny en Rudi IJssennagger 4.29 punten in relatie tot geer Hubers Vu. Het aantal van 4.29 punten is heel laag.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft geer Hubers Vu met maaar 5.05 punten verschil, net gewonnnen van Gonny en Rudi IJssennagger.
Bekijk ook de Combats tussen: