Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Geertruida Sophia Vahle vs Gonny En Rudi Ijssennagger
Werk & Geld

Gonny En Rudi Ijssennagger 72.72 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Geertruida Sophia Vahle. Gonny en Rudi IJssennagger scoort 72.72 punten in relatie tot Geertruida Sophia Vahle in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 71.01 punten heeft Gonny en Rudi IJssennagger met gemak gewonnen van Geertruida Sophia Vahle op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Geertruida Sophia Vahle 36.69 Punten

Geertruida Sophia Vahle scoort 36.69 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gonny En Rudi Ijssennagger 39.35 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 39.35 punten in relatie tot Geertruida Sophia Vahle in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 2.66 punten verschil scoort Gonny en Rudi IJssennagger net iets beter dan Geertruida Sophia Vahle in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gonny En Rudi Ijssennagger 29.55 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gonny en Rudi IJssennagger 29.55 punten in relatie tot Geertruida Sophia Vahle. De aantrekkingskracht tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Geertruida Sophia Vahle is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met 2.26 punten verschil scoort Gonny en Rudi IJssennagger net iets beter dan Geertruida Sophia Vahle op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: