Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Geke Glastra Apeldoorn vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 57.91 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 57.91 punten in relatie tot Geke Glastra Apeldoorn. De samenwerkverhouding tussen Gerard Van IJsselmuiden en Geke Glastra Apeldoorn kan sterk zijn.

Met een verschil van 15.71 punten scoort Geke Glastra Apeldoorn beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Geke Glastra Apeldoorn 45.68 Punten

Geke Glastra Apeldoorn scoort 45.68 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 16.63 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 16.63 punten in relatie tot Geke Glastra Apeldoorn. Het aantal van 16.63 punten redelijk laag.

Met een verschil van 29.05 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Geke Glastra Apeldoorn op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 66.12 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 66.12 punten in relatie tot Geke Glastra Apeldoorn in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Geke Glastra Apeldoorn.
Met een verschil van 11.74 punten scoort Geke Glastra Apeldoorn beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied dan Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: