Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Skuyter vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 36.15 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 36.15 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gerard skuyter. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Patricia IJsseldijk en Gerard skuyter zijn.

Met een duidelijk verschil van 52.19 punten is Gerard skuyter de ten opzicht van Patricia IJsseldijk in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Patricia IJsseldijk de werknemer is van Gerard skuyter.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Skuyter 15.67 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard skuyter 15.67 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 15.67 punten redelijk laag.

Patricia Ijsseldijk 59.13 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 59.13 punten in relatie tot Gerard skuyter in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 43.46 punten is Patricia IJsseldijk ten opzichte van Gerard skuyter de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 46.01 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 46.01 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Gerard skuyter. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Gerard skuyter zijn.
Met een verschil van 32.53 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Gerard skuyter de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: