Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Dam Rotterdam vs Nathalie Weverling
Werk & Geld

Nathalie Weverling 90.62 Punten

De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Nathalie Weverling en Gerard Van Dam Rotterdam. Binnen Werk en Geld scoort Nathalie Weverling 90.62 punten ten opzichte van Gerard Van Dam Rotterdam.

In deze categorie heeft, met een verschil van 65.11 punten, Gerard Van Dam Rotterdam duidelijk verloren van Nathalie Weverling.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Dam Rotterdam 30.93 Punten

Gerard Van Dam Rotterdam scoort 30.93 punten in relatie tot Nathalie Weverling in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Nathalie Weverling 14.42 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Nathalie Weverling 14.42 punten in relatie tot Gerard Van Dam Rotterdam. Het aantal van 14.42 punten redelijk laag.

Met een verschil van 16.51 punten scoort Gerard Van Dam Rotterdam beter dan Nathalie Weverling in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Nathalie Weverling.
Liefde en Relaties

Nathalie Weverling 30.66 Punten

Volgens de berekeningen is er een zekere aantrekkingskracht tussen Nathalie Weverling en Gerard Van Dam Rotterdam. Nathalie Weverling scoort 30.66 punten in relatie tot Gerard Van Dam Rotterdam in de categorie Liefde en Relaties.
Met 22.48 punten verschil scoort wint Nathalie Weverling in de Liefdes en Relatie categorie van Gerard Van Dam Rotterdam.
Bekijk ook de Combats tussen: