Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Gert Jaap Glasbergen
Werk & Geld

Gert Jaap Glasbergen 26.78 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Gert Jaap Glasbergen en Gerard Van IJsselmuiden zijn. Gert Jaap Glasbergen scoort namelijk 26.78 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.

In de in de categorie Werk en Geld is Gerard Van IJsselmuiden met 0.37 punten verschil iets beter dan Gert Jaap Glasbergen.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 50.6 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 50.6 punten in relatie tot Gert Jaap Glasbergen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gert Jaap Glasbergen 29.79 Punten

Gert Jaap Glasbergen scoort 29.79 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 20.81 punten scoort Gert Jaap Glasbergen slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gert Jaap Glasbergen 76.67 Punten

Gert Jaap Glasbergen scoort 76.67 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie. Volgens de berekeningen is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gert Jaap Glasbergen en Gerard Van IJsselmuiden.
Met een verschil van 42.26 punten wint Gert Jaap Glasbergen het van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: