Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Gfgfgsdgs Peter
Werk & Geld

Gfgfgsdgs Peter 22.47 Punten

gfgfgsdgs Peter scoort 22.47 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen gfgfgsdgs Peter en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met 5.29 punten verschil scoort gfgfgsdgs Peter net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 99.35 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 99.35 punten in relatie tot gfgfgsdgs Peter in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gfgfgsdgs Peter 1.65 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort gfgfgsdgs Peter 1.65 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 1.65 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 97.7 punten wint Gerard Van IJsselmuiden ruim van gfgfgsdgs Peter in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gfgfgsdgs Peter 26.4 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort gfgfgsdgs Peter 26.4 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen gfgfgsdgs Peter en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 48.56 punten heeft gfgfgsdgs Peter verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: