Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Gijs Van Glabbeek
Werk & Geld

Gijs Van Glabbeek 29.23 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Gijs Van Glabbeek en Gerard Van IJsselmuiden zijn. Gijs Van Glabbeek scoort namelijk 29.23 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.

Met 10.26 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Gijs Van Glabbeek in de categorie werk en geld dan Gijs Van Glabbeek.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 8.92 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 8.92 punten in relatie tot Gijs Van Glabbeek. Het aantal van 8.92 punten behoorlijk laag.

Gijs Van Glabbeek 64.18 Punten

Gijs Van Glabbeek scoort 64.18 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 55.26 punten is Gijs Van Glabbeek ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gijs Van Glabbeek 26.83 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Gijs Van Glabbeek 26.83 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Gijs Van Glabbeek en Gerard Van IJsselmuiden, maar groot is deze niet.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met maaar 4.98 punten verschil, net gewonnnen van Gijs Van Glabbeek.
Bekijk ook de Combats tussen: