Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Gimbr Ankersmit Patricia
Werk & Geld

Gimbr Ankersmit Patricia 87.65 Punten

De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen gimbr Ankersmit Patricia en Gerard Van IJsselmuiden. Binnen Werk en Geld scoort gimbr Ankersmit Patricia 87.65 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden.

Met 15.43 punten verschil scoort gimbr Ankersmit Patricia beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld dan Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 89.48 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 89.48 punten in relatie tot gimbr Ankersmit Patricia in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gimbr Ankersmit Patricia 39.4 Punten

gimbr Ankersmit Patricia scoort 39.4 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 50.08 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van gimbr Ankersmit Patricia in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gimbr Ankersmit Patricia 30.48 Punten

Volgens de berekeningen is er een zekere aantrekkingskracht tussen gimbr Ankersmit Patricia en Gerard Van IJsselmuiden. gimbr Ankersmit Patricia scoort 30.48 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefde en Relaties.
Met 25.11 punten verschil scoort wint Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie van gimbr Ankersmit Patricia.
Bekijk ook de Combats tussen: