Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Gimenez Schaar Der Van Alexandra
Werk & Geld

Gimenez Schaar Der Van Alexandra 50.99 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort gimenez Schaar der Van Alexandra 50.99 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De samenwerkverhouding tussen gimenez Schaar der Van Alexandra en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn.

Met een verschil van 26.17 punten scoort gimenez Schaar der Van Alexandra slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 52.73 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 52.73 punten in relatie tot gimenez Schaar der Van Alexandra in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gimenez Schaar Der Van Alexandra 95.12 Punten

gimenez Schaar der Van Alexandra scoort 95.12 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 42.39 punten is gimenez Schaar der Van Alexandra ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gimenez Schaar Der Van Alexandra 21.94 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort gimenez Schaar der Van Alexandra 21.94 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen gimenez Schaar der Van Alexandra en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 12.61 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan gimenez Schaar der Van Alexandra op Liefdes en Relatie gebied dan gimenez Schaar der Van Alexandra.
Bekijk ook de Combats tussen: