Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Gimeno Alonso Jes Mar
Werk & Geld

Gimeno Alonso Jes Mar 93.79 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gimeno Alonso Jes mar 93.79 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gimeno Alonso Jes mar en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 46.17 punten is Gimeno Alonso Jes mar de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gimeno Alonso Jes mar de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 90.66 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 90.66 punten in relatie tot Gimeno Alonso Jes mar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gimeno Alonso Jes Mar 64.43 Punten

Gimeno Alonso Jes mar scoort 64.43 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 26.23 punten scoort Gimeno Alonso Jes mar slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gimeno Alonso Jes Mar 30.86 Punten

Gimeno Alonso Jes mar scoort 30.86 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Gimeno Alonso Jes mar en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 31.06 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Gimeno Alonso Jes mar de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: