Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Gimlie Geutjes
Werk & Geld

Gimlie Geutjes 20.92 Punten

gimlie Geutjes scoort 20.92 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen gimlie Geutjes en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 39.69 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van gimlie Geutjes de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 17.14 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 17.14 punten in relatie tot gimlie Geutjes. Het aantal van 17.14 punten redelijk laag.

Gimlie Geutjes 9.46 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort gimlie Geutjes 9.46 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 9.46 punten behoorlijk laag.

Met 7.68 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan gimlie Geutjes in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gimlie Geutjes 51.31 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort gimlie Geutjes 51.31 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen gimlie Geutjes en Gerard Van IJsselmuiden is sterk.
Met een verschil van 18.51 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan gimlie Geutjes op Liefdes en Relatie gebied dan gimlie Geutjes.
Bekijk ook de Combats tussen: