Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Gimo Van Fulpen Nijmegen
Werk & Geld

Gimo Van Fulpen Nijmegen 53.78 Punten

De samenwerkverhouding tussen gimo Van Fulpen Nijmegen en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn. Volgens onze berekening scoor, in de categorie Werk en Geld, gimo Van Fulpen Nijmegen 53.78 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden.

In de in de categorie Werk en Geld is Gerard Van IJsselmuiden met 6.71 punten verschil iets beter dan gimo Van Fulpen Nijmegen.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 84.5 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 84.5 punten in relatie tot gimo Van Fulpen Nijmegen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gimo Van Fulpen Nijmegen 14.66 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort gimo Van Fulpen Nijmegen 14.66 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 14.66 punten redelijk laag.

Met een verschil van 69.84 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van gimo Van Fulpen Nijmegen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gimo Van Fulpen Nijmegen 34.61 Punten

Volgens de berekeningen is er een zekere aantrekkingskracht tussen gimo Van Fulpen Nijmegen en Gerard Van IJsselmuiden. gimo Van Fulpen Nijmegen scoort 34.61 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefde en Relaties.
Met een verschil van 33.17 punten verliest gimo Van Fulpen Nijmegen van Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: