Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Gimonde Verheijden
Werk & Geld

Gimonde Verheijden 74.74 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen gimonde Verheijden en Gerard Van IJsselmuiden. gimonde Verheijden scoort 74.74 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 14.95 punten scoort gimonde Verheijden beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 5.53 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 5.53 punten in relatie tot gimonde Verheijden. Het aantal van 5.53 punten behoorlijk laag.

Gimonde Verheijden 56.54 Punten

gimonde Verheijden scoort 56.54 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 51.01 punten is gimonde Verheijden ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gimonde Verheijden 4.67 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort gimonde Verheijden 4.67 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 4.67 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen gimonde Verheijden en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 51.93 punten heeft gimonde Verheijden ruim verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: