Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Gimro Ritveld Re Peetoom
Werk & Geld

Gimro Ritveld Re Peetoom 69.51 Punten

Gimro Ritveld re Peetoom scoort 69.51 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gimro Ritveld re Peetoom en Gerard Van IJsselmuiden op financiel gebied.

Met een verschil van 12.8 punten scoort Gimro Ritveld re Peetoom beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 18.46 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 18.46 punten in relatie tot Gimro Ritveld re Peetoom. Het aantal van 18.46 punten redelijk laag.

Gimro Ritveld Re Peetoom 73.71 Punten

Gimro Ritveld re Peetoom scoort 73.71 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 55.25 punten is Gimro Ritveld re Peetoom ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gimro Ritveld Re Peetoom 79.34 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gimro Ritveld re Peetoom en Gerard Van IJsselmuiden. Gimro Ritveld re Peetoom scoort 79.34 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 71.94 punten heeft Gimro Ritveld re Peetoom met gemak gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: