Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Glabbeek Van Jeannette Westkapelle
Werk & Geld

Glabbeek Van Jeannette Westkapelle 21.45 Punten

Glabbeek Van Jeannette Westkapelle scoort 21.45 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Glabbeek Van Jeannette Westkapelle en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 23.86 punten scoort Glabbeek Van Jeannette Westkapelle slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 0.22 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 0.22 punten in relatie tot Glabbeek Van Jeannette Westkapelle. Het aantal van 0.22 punten behoorlijk laag.

Glabbeek Van Jeannette Westkapelle 92.66 Punten

Glabbeek Van Jeannette Westkapelle scoort 92.66 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 92.44 punten wint Glabbeek Van Jeannette Westkapelle ruim van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Glabbeek Van Jeannette Westkapelle 82.59 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Glabbeek Van Jeannette Westkapelle 82.59 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 57.58 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden ruim verloren van Glabbeek Van Jeannette Westkapelle in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: