Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Glabbeek Van Johan
Werk & Geld

Glabbeek Van Johan 13.67 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Glabbeek Van Johan 13.67 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 13.67 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Glabbeek Van Johan en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.

Met 3.6 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Glabbeek Van Johan in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 20.78 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 20.78 punten in relatie tot Glabbeek Van Johan in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Glabbeek Van Johan 7.08 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Glabbeek Van Johan 7.08 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 7.08 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 13.7 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Glabbeek Van Johan in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Glabbeek Van Johan.
Liefde en Relaties

Glabbeek Van Johan 13.35 Punten

Glabbeek Van Johan scoort 13.35 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied. 13.35 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Glabbeek Van Johan en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 62.95 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Glabbeek Van Johan in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: