Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Gladys Bouwmeester
Werk & Geld

Gladys Bouwmeester 31.16 Punten

Gladys Bouwmeester scoort 31.16 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Gladys Bouwmeester en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met 4.43 punten verschil scoort Gladys Bouwmeester net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 41.79 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 41.79 punten in relatie tot Gladys Bouwmeester in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gladys Bouwmeester 5.98 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gladys Bouwmeester 5.98 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 5.98 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 35.81 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Gladys Bouwmeester de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Gladys Bouwmeester 95.7 Punten

Gladys Bouwmeester scoort 95.7 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gerard Van IJsselmuiden zeer groot.
Met een verschil van 68.09 punten heeft Gladys Bouwmeester duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: