Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Gladys Jans De Haan
Werk & Geld

Gladys Jans De Haan 36.82 Punten

Volgens de berekening is kan er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Gladys Jans De Haan en Gerard Van IJsselmuiden zijn. Gladys Jans De Haan scoort 36.82 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden.

Met 19.07 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Gladys Jans De Haan in de categorie werk en geld dan Gladys Jans De Haan.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 8.82 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 8.82 punten in relatie tot Gladys Jans De Haan. Het aantal van 8.82 punten behoorlijk laag.

Gladys Jans De Haan 39.21 Punten

Gladys Jans De Haan scoort 39.21 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 30.39 punten is Gladys Jans De Haan de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Gladys Jans De Haan 27.3 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Gladys Jans De Haan 27.3 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Gladys Jans De Haan en Gerard Van IJsselmuiden, maar groot is deze niet.
In de Liefdes en Relatie categorie wint Gerard Van IJsselmuiden met een duidelijk verschil van 67 punten van Gladys Jans De Haan.
Bekijk ook de Combats tussen: