Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Gladys Maduro
Werk & Geld

Gladys Maduro 23.5 Punten

Gladys Maduro scoort 23.5 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Gladys Maduro en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 68.69 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Gladys Maduro in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 0.73 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 0.73 punten in relatie tot Gladys Maduro. Het aantal van 0.73 punten behoorlijk laag.

Gladys Maduro 64.94 Punten

Gladys Maduro scoort 64.94 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 64.21 punten is Gladys Maduro ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gladys Maduro 38.97 Punten

Gladys Maduro scoort 38.97 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Gladys Maduro en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 36.08 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Gladys Maduro de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: