Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Gladys Paola Dominguez Lorenzana
Werk & Geld

Gladys Paola Dominguez Lorenzana 78.18 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gladys Paola Dominguez lorenzana en Gerard Van IJsselmuiden. Gladys Paola Dominguez lorenzana scoort 78.18 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met 9.18 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Gladys Paola Dominguez lorenzana in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 64.58 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 64.58 punten in relatie tot Gladys Paola Dominguez lorenzana in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gladys Paola Dominguez Lorenzana 90.15 Punten

Gladys Paola Dominguez lorenzana scoort 90.15 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 25.57 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Gladys Paola Dominguez lorenzana op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gladys Paola Dominguez Lorenzana 42.39 Punten

Gladys Paola Dominguez lorenzana scoort 42.39 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Gladys Paola Dominguez lorenzana en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 55.4 punten heeft Gladys Paola Dominguez lorenzana ruim verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: