Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Gladys Vera Aguilar
Werk & Geld

Gladys Vera Aguilar 35.72 Punten

Gladys Vera Aguilar scoort 35.72 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Gladys Vera Aguilar en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 17.79 punten scoort Gladys Vera Aguilar beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 90.14 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 90.14 punten in relatie tot Gladys Vera Aguilar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gladys Vera Aguilar 70.45 Punten

Gladys Vera Aguilar scoort 70.45 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 19.69 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Gladys Vera Aguilar in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gladys Vera Aguilar.
Liefde en Relaties

Gladys Vera Aguilar 27.23 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gladys Vera Aguilar 27.23 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Gladys Vera Aguilar en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 59.65 punten heeft Gladys Vera Aguilar ruim verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: