Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Gladys Zaandam
Werk & Geld

Gladys Zaandam 77.36 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gladys Zaandam en Gerard Van IJsselmuiden. Gladys Zaandam scoort 77.36 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 43.36 punten is Gladys Zaandam de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gladys Zaandam de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 4.35 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 4.35 punten in relatie tot Gladys Zaandam. Het aantal van 4.35 punten behoorlijk laag.

Gladys Zaandam 11.63 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gladys Zaandam 11.63 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 11.63 punten redelijk laag.

Met 7.28 punten verschil scoort Gladys Zaandam net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gladys Zaandam 86.09 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Gladys Zaandam 86.09 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 42.07 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden verloren van Gladys Zaandam in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: