Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Glaesmaekers Sjeng
Werk & Geld

Glaesmaekers Sjeng 53.55 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Glaesmaekers Sjeng 53.55 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De samenwerkverhouding tussen Glaesmaekers Sjeng en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn.

Met een verschil van 19.43 punten scoort Glaesmaekers Sjeng beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 33.61 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 33.61 punten in relatie tot Glaesmaekers Sjeng in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Glaesmaekers Sjeng 58.02 Punten

Glaesmaekers Sjeng scoort 58.02 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 24.41 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Glaesmaekers Sjeng op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Glaesmaekers Sjeng 28.35 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Glaesmaekers Sjeng 28.35 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Glaesmaekers Sjeng en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 17.5 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Glaesmaekers Sjeng op Liefdes en Relatie gebied dan Glaesmaekers Sjeng.
Bekijk ook de Combats tussen: