Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Glanerbrug Nicole Ruiter
Werk & Geld

Glanerbrug Nicole Ruiter 46.24 Punten

Volgens onze berekening kan op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Glanerbrug Nicole ruiter en Gerard Van IJsselmuiden. Glanerbrug Nicole ruiter scoort 46.24 punten op financiel gebied in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Glanerbrug Nicole ruiter de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden. Met een verschil van 46.09 punten is Glanerbrug Nicole ruiter de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 38.33 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 38.33 punten in relatie tot Glanerbrug Nicole ruiter in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Glanerbrug Nicole Ruiter 7.99 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Glanerbrug Nicole ruiter 7.99 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 7.99 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 30.34 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Glanerbrug Nicole ruiter de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Glanerbrug Nicole Ruiter 27.89 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Glanerbrug Nicole ruiter 27.89 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Glanerbrug Nicole ruiter en Gerard Van IJsselmuiden, maar groot is deze niet.
Met 25.49 punten verschil scoort wint Glanerbrug Nicole ruiter in de Liefdes en Relatie categorie van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: