Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Glanerbrug Robinna
Werk & Geld

Glanerbrug Robinna 54.25 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Glanerbrug robinna 54.25 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De samenwerkverhouding tussen Glanerbrug robinna en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn.

Met een verschil van 43.29 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Glanerbrug robinna de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Glanerbrug robinna.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 69.18 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 69.18 punten in relatie tot Glanerbrug robinna in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Glanerbrug Robinna 23.26 Punten

Glanerbrug robinna scoort 23.26 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 45.92 punten is Gerard Van IJsselmuiden ten opzichte van Glanerbrug robinna de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Glanerbrug Robinna 72.14 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Glanerbrug robinna en Gerard Van IJsselmuiden. Glanerbrug robinna scoort 72.14 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 11.57 punten scoort Glanerbrug robinna beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied dan Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: