Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Glanerbrug Wosting Richard
Werk & Geld

Glanerbrug Wosting Richard 51.98 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Glanerbrug Wosting Richard 51.98 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De samenwerkverhouding tussen Glanerbrug Wosting Richard en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn.

Met een verschil van 39.71 punten is Glanerbrug Wosting Richard de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 40.98 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 40.98 punten in relatie tot Glanerbrug Wosting Richard in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Glanerbrug Wosting Richard 32.62 Punten

Glanerbrug Wosting Richard scoort 32.62 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 8.36 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Glanerbrug Wosting Richard in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Glanerbrug Wosting Richard 22 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Glanerbrug Wosting Richard 22 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Glanerbrug Wosting Richard en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 74.31 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met gemak gewonnen van Glanerbrug Wosting Richard in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: