Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Glas Alex
Werk & Geld

Glas Alex 46.35 Punten

Glas Alex scoort 46.35 punten op financiel gebied in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Glas Alex en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 49.81 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Glas Alex de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Glas Alex.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 15.68 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 15.68 punten in relatie tot Glas Alex. Het aantal van 15.68 punten redelijk laag.

Glas Alex 82.6 Punten

Glas Alex scoort 82.6 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 66.92 punten is Glas Alex ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Glas Alex 21.65 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Glas Alex 21.65 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Glas Alex en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 16.83 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Glas Alex op Liefdes en Relatie gebied dan Glas Alex.
Bekijk ook de Combats tussen: