Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Glas Der Van Robert
Werk & Geld

Glas Der Van Robert 53.34 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Glas der Van Robert 53.34 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De samenwerkverhouding tussen Glas der Van Robert en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn.

Met 4.22 punten verschil scoort Glas der Van Robert net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 74.41 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 74.41 punten in relatie tot Glas der Van Robert in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Glas Der Van Robert 14.27 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Glas der Van Robert 14.27 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 14.27 punten redelijk laag.

Met een verschil van 60.14 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Glas der Van Robert in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Glas Der Van Robert 28.33 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Glas der Van Robert 28.33 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Glas der Van Robert en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 57.57 punten heeft Glas der Van Robert ruim verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: