Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Glas Esther Van Adres
Werk & Geld

Glas Esther Van Adres 48.7 Punten

Glas Esther Van adres scoort 48.7 punten op financiel gebied in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Glas Esther Van adres en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 19.56 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Glas Esther Van adres in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 75.2 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 75.2 punten in relatie tot Glas Esther Van adres in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Glas Esther Van Adres 72.46 Punten

Glas Esther Van adres scoort 72.46 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 2.74 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Glas Esther Van adres in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Glas Esther Van Adres 59.29 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Glas Esther Van adres 59.29 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Glas Esther Van adres en Gerard Van IJsselmuiden is sterk.
Met een verschil van 32.91 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Glas Esther Van adres de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: