Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Glas Gouda
Werk & Geld

Glas Gouda 70.04 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Glas Gouda en Gerard Van IJsselmuiden. Glas Gouda scoort 70.04 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met een duidelijk verschil van 54.7 punten is Glas Gouda de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de werknemer is van Glas Gouda.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 26.17 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 26.17 punten in relatie tot Glas Gouda in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Glas Gouda 4.57 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Glas Gouda 4.57 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 4.57 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 21.6 punten scoort Glas Gouda slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Glas Gouda 73.13 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Glas Gouda en Gerard Van IJsselmuiden. Glas Gouda scoort 73.13 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 27.74 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Glas Gouda in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: