Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Glas Peter
Werk & Geld

Glas Peter 28.67 Punten

Glas Peter scoort 28.67 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Glas Peter en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 61.62 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Glas Peter in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 14.84 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 14.84 punten in relatie tot Glas Peter. Het aantal van 14.84 punten redelijk laag.

Glas Peter 76.28 Punten

Glas Peter scoort 76.28 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 61.44 punten is Glas Peter ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Glas Peter 20.54 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Glas Peter 20.54 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Glas Peter en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 24.14 punten scoort Glas Peter slechter dan Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: