Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Glas Willemke
Werk & Geld

Glas Willemke 21.65 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Glas Willemke en Gerard Van IJsselmuiden zijn. Glas Willemke scoort namelijk 21.65 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.

Met 22.18 punten scoort Glas Willemke minder dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 19.46 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 19.46 punten in relatie tot Glas Willemke. Het aantal van 19.46 punten redelijk laag.

Glas Willemke 16.49 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Glas Willemke 16.49 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 16.49 punten redelijk laag.

Met 2.97 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Glas Willemke in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Glas Willemke 63.85 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Glas Willemke en Gerard Van IJsselmuiden. Glas Willemke scoort 63.85 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie.
In de Liefdes en Relatie categorie wint Glas Willemke met een duidelijk verschil van 62.63 punten van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: