Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Glasbergen Andrea
Werk & Geld

Glasbergen Andrea 39.5 Punten

Glasbergen Andrea scoort 39.5 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Glasbergen Andrea en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met 1.18 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Glasbergen Andrea in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 14.43 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 14.43 punten in relatie tot Glasbergen Andrea. Het aantal van 14.43 punten redelijk laag.

Glasbergen Andrea 82.58 Punten

Glasbergen Andrea scoort 82.58 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 68.15 punten is Glasbergen Andrea ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Glasbergen Andrea 21.22 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Glasbergen Andrea 21.22 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Glasbergen Andrea en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 29.68 punten scoort Glasbergen Andrea slechter dan Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: