Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Glasbergen Rt Roba
Werk & Geld

Glasbergen Rt Roba 11.8 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Glasbergen rt Roba 11.8 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 11.8 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Glasbergen rt Roba en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 76.67 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met gemak gewonnen van Glasbergen rt Roba op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 49.47 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 49.47 punten in relatie tot Glasbergen rt Roba in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Glasbergen Rt Roba 11.76 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Glasbergen rt Roba 11.76 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 11.76 punten redelijk laag.

Met een verschil van 37.71 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Glasbergen rt Roba de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Glasbergen Rt Roba 88.24 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Glasbergen rt Roba 88.24 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 72.65 punten heeft Glasbergen rt Roba met gemak gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: