Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Glasblazer Anton Verweij
Werk & Geld

Glasblazer Anton Verweij 62.43 Punten

glasblazer Anton Verweij scoort 62.43 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen glasblazer Anton Verweij en Gerard Van IJsselmuiden op financiel gebied.

Met een verschil van 29.53 punten scoort glasblazer Anton Verweij slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 42.84 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 42.84 punten in relatie tot glasblazer Anton Verweij in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Glasblazer Anton Verweij 31.49 Punten

glasblazer Anton Verweij scoort 31.49 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 11.35 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan glasblazer Anton Verweij in de categorie persoonlijke vaardigheden dan glasblazer Anton Verweij.
Liefde en Relaties

Glasblazer Anton Verweij 3.9 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort glasblazer Anton Verweij 3.9 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 3.9 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen glasblazer Anton Verweij en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 67.53 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van glasblazer Anton Verweij in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: