Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Glasblazers Leerdam
Werk & Geld

Glasblazers Leerdam 9.82 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort glasblazers Leerdam 9.82 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 9.82 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen glasblazers Leerdam en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met 3.99 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan glasblazers Leerdam in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 34.6 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 34.6 punten in relatie tot glasblazers Leerdam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Glasblazers Leerdam 55.9 Punten

glasblazers Leerdam scoort 55.9 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 21.3 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan glasblazers Leerdam op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Glasblazers Leerdam 94.36 Punten

glasblazers Leerdam scoort 94.36 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gerard Van IJsselmuiden zeer groot.
Met een verschil van 73.45 punten heeft glasblazers Leerdam met gemak gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: