Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Glasblazers Van Toen
Werk & Geld

Glasblazers Van Toen 74.88 Punten

glasblazers Van Toen scoort 74.88 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen glasblazers Van Toen en Gerard Van IJsselmuiden.

Met 14.95 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan glasblazers Van Toen in de categorie werk en geld dan glasblazers Van Toen.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 97.28 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 97.28 punten in relatie tot glasblazers Van Toen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Glasblazers Van Toen 83.89 Punten

glasblazers Van Toen scoort 83.89 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 13.39 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan glasblazers Van Toen in de categorie persoonlijke vaardigheden dan glasblazers Van Toen.
Liefde en Relaties

Glasblazers Van Toen 42.18 Punten

glasblazers Van Toen scoort 42.18 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie. Volgens onze berekening bestaat er aantrekkingskracht tussen glasblazers Van Toen en Gerard Van IJsselmuiden.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft glasblazers Van Toen met maaar 4.85 punten verschil, net gewonnnen van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: