Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Glastra Henk Hendrik
Werk & Geld

Glastra Henk Hendrik 71.41 Punten

Glastra Henk Hendrik scoort 71.41 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Glastra Henk Hendrik en Gerard Van IJsselmuiden.

Met 30.94 punten verschil is Glastra Henk Hendrik de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 61.22 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 61.22 punten in relatie tot Glastra Henk Hendrik in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Glastra Henk Hendrik 8.87 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Glastra Henk Hendrik 8.87 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 8.87 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 52.35 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Glastra Henk Hendrik in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Glastra Henk Hendrik 41.96 Punten

Glastra Henk Hendrik scoort 41.96 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie. Volgens onze berekening bestaat er aantrekkingskracht tussen Glastra Henk Hendrik en Gerard Van IJsselmuiden.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met maaar 5.62 punten verschil, net gewonnnen van Glastra Henk Hendrik.
Bekijk ook de Combats tussen: