Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Glat
Werk & Geld

Glat 76.59 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen glat en Gerard Van IJsselmuiden. glat scoort 76.59 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 40.04 punten is glat de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat glat de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 57.32 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 57.32 punten in relatie tot glat in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Glat 1.47 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort glat 1.47 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 1.47 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 55.85 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van glat in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Glat 23.54 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort glat 23.54 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen glat en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 61.29 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van glat in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: