Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Glauber Felipe Ribeiro
Werk & Geld

Glauber Felipe Ribeiro 54.36 Punten

De samenwerkverhouding tussen glauber Felipe Ribeiro en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn. Volgens onze berekening scoor, in de categorie Werk en Geld, glauber Felipe Ribeiro 54.36 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden.

Met 38.98 punten verschil is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van glauber Felipe Ribeiro de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 95.65 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 95.65 punten in relatie tot glauber Felipe Ribeiro in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Glauber Felipe Ribeiro 65.84 Punten

glauber Felipe Ribeiro scoort 65.84 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 29.81 punten scoort glauber Felipe Ribeiro slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Glauber Felipe Ribeiro 53.4 Punten

De aantrekkingskracht tussen glauber Felipe Ribeiro en Gerard Van IJsselmuiden zal waarschijnlijk behoorlijk sterk zijn. In de categorie Liefdes en Relatie scoort glauber Felipe Ribeiro 53.4 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden.
Met een verschil van 40.08 punten wint Gerard Van IJsselmuiden het van glauber Felipe Ribeiro in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: