Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Glaubitz Paul
Werk & Geld

Glaubitz Paul 17.35 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort glaubitz Paul 17.35 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 17.35 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen glaubitz Paul en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 65 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van glaubitz Paul in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 82.74 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 82.74 punten in relatie tot glaubitz Paul in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Glaubitz Paul 16.47 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort glaubitz Paul 16.47 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 16.47 punten redelijk laag.

Met een verschil van 66.27 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van glaubitz Paul in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Glaubitz Paul 63.58 Punten

glaubitz Paul scoort 63.58 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen glaubitz Paul en Gerard Van IJsselmuiden.
Met een verschil van 45.91 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden verloren van glaubitz Paul in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: