Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Glaudemans Esma
Werk & Geld

Glaudemans Esma 91.05 Punten

De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en Glaudemans Esma. Binnen Werk en Geld scoort Glaudemans Esma 91.05 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden.

In de in de categorie Werk en Geld is Gerard Van IJsselmuiden met 2.36 punten verschil iets beter dan Glaudemans Esma.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 13.66 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 13.66 punten in relatie tot Glaudemans Esma. Het aantal van 13.66 punten redelijk laag.

Glaudemans Esma 18.72 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Glaudemans Esma 18.72 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 18.72 punten redelijk laag.

Met 5.06 punten verschil scoort Glaudemans Esma net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Glaudemans Esma 99.44 Punten

Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gerard Van IJsselmuiden zeer groot. Glaudemans Esma scoort 99.44 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Glaudemans Esma met maaar 4.84 punten verschil, net gewonnnen van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: